VEEL GESTELDE VRAGEN

.
Wat voor fotograaf ben je?
Ik ben een portret- en huwelijksfotograaf, die van foto’s vol sfeer en emotie houd. Ik ben dol op warm licht, natuur, oprechte lachen en mooie details. Mijn stijl is eigen, maar ook flexibel; het moet overbrengen wat voor jou belangrijk is.

.
.

Wat doe je als fotograaf?
Als fotograaf leg ik onvergetelijke momenten vast en laat ik beelden oprecht spreken.
Zo ben ik in te huren voor het maken van sprekende en persoonlijke portretten, gezinsfoto’s, bandfoto’s, productfotografie en fotografie van interieur en exterieur. Maar ook prachtige reportages bij evenementen, feesten, optredens, bruiloften en zelfs uitvaarten verzorg ik zeer professioneel.

.
.

Hoe verloopt een fotosessie?
Hieronder vindt je globaal welke stappen we samen nemen om tot een uniek en passend eindresultaat te komen. Aan de hand van de briefing en de afspraken die we maken, kunnen deze stappen per project ietwat verschillen.

Briefing 
Als eerste bespreken we je wensen en doelen. We overleggen welke richting je op wilt, welke stijl bij je past en of je ideeën hebt.

Offerte 
Wanneer de kosten zullen afwijken van de prijzen die je hier op mijn website kunt vinden, maak ik een passende offerte. Deze stuur ik naar je op.

Bespreking
We spreken af waar we de fotosessie houden, welke tijd we beginnen en andere mogelijk belangrijke dingen om de fotosessie soepel te laten verlopen.

Voorbereiding
Ik zorg ervoor dat ik voldoende inspiratie en ideeën paraat heb om veel mooie en sprekende foto’s te maken. Tevens zorg ik ervoor dat ik de juiste spullen en apparatuur bij me heb.

Fotosessie 
De fotosessie duurt één á anderhalf uur en heeft een fijne, ontspannen sfeer. We doen verschillende poses en opstellingen, eventueel met verschillende kleding. Tussendoor laat ik steeds een aantal van de foto’s zien voor terugkoppeling, zodat we steeds op één lijn blijven.

Nabewerking
Na de fotosessie maak ik een grote selectie van de gemaakte foto’s. Ik zorg ervoor dat de foto’s nog net iets verbeterd worden, zodat ze zo netjes en sfeervol mogelijk zijn.

Aflevering 
Binnen twee weken na de fotosessie krijgt de grote selectie van je foto’s toegestuurd in jpg-formaat. De factuur is bijgesloten.
Je krijgt de foto’s op webformaat met mijn logo én in hoge resolutie zonder mijn logo. Wanneer iemand foto’s op internet wil zetten, wil ik vragen om de foto’s met mijn logo
erop te gebruiken en/of mijn naam, mijn Facebookpagina of website erbij te vermelden.

Bespreking
Je kunt laten weten wat je van de foto’s vind en hoe je de fotosessie heeft ervaren. Wanneer er dingen niet naar wens zijn, proberen we deze zo snel mogelijk op te lossen.

.
.

Wat voor kleding kan ik het best aan doen?
Ik raad je aan om neutrale of gedempte tonen uit te kiezen (zoals zwart, grijs, taupe, beige, wijnrood, legergroen, donkerblauw of zachte pastels). Teksten op kleding raad ik erg af, net als opvallende prints. Een subtiele print of een ‘non print’-print (zoals streepjes, stippen, vlekjes) kan echter geen kwaad.

.
.

Wat doe je als grafisch ontwerper?
Als grafisch ontwerper ben ik gespecialiseerd in het bedenken en vormgeven van communicatie-uitingen zoals: logo’s, huisstijlen, folders, brochures, tijdschriften, posters, verpakkingen, fotoboeken, uitnodigingen en kaarten. Hierbij richt ik me niet alleen op het maken van mooie beelden, maar ook of het precies overbrengt wat voor jou belangrijk is.

.
.

Hoe verloopt een ontwerpproces?
Hieronder vindt je globaal welke stappen we samen nemen om tot een uniek en passend eindresultaat te komen. Deze stappen kunnen per project ietwat verschillen; aan de hand van de briefing en de afspraken die we maken, kunnen er bijvoorbeeld meer feedbackmomenten zijn.

Briefing
Als eerste bespreken we je wensen en doelen. We overleggen onder andere welke richting je op wilt en welke stijl bij je (of je bedrijf) past.

Offerte
Aan de hand van de briefing maak ik een passende offerte. Deze stuur ik naar je op.

Voorstellen/Concept
Nadat de offerte akkoord is, ga ik aan de slag met het visualiseren van ideeën. Het aantal besproken voorstellen en concepten lever ik zo snel mogelijk aan.

Feedbackmoment
We bespreken wat je van de schetsen en de concepten vind en wat er mogelijk anders kan.

Verbetering
Naar aanleiding van de geleverde feedback werk ik je eerste keus uit tot een compleet ontwerp.

Feedbackmoment
We bespreken het ontwerp en beslissen of er nog aanpassingen nodig zijn.

Afronden
Ik maak het ontwerp af en zorg ervoor dat alles klaar is voor aflevering.

Aflevering
Je krijgt je gloednieuwe, persoonlijke ontwerp toegestuurd in de afgesproken bestandsformaten. Wanneer er sprake is van drukwerk, zorg ik er voor dat het wordt gedrukt. In dit stadium krijg je mijn factuur.

.
.

In welke delen van het land ben je werkzaam?

In principe overal; wanneer je een fotoshoot door mij verzorgt wil hebben, kom ik met alle liefde naar je toe – ongeacht waar je woont of waar je de shoot plaats wil laten vinden. Voor grafisch ontwerp het is nog makkelijker; dit kan vaak prima via mail en telefonisch.

Mijn meeste klanten komen uit de regio: Gorinchem, Breda, Tilburg, Oosterhout, Wijk en Aalburg, Den Bosch, Heusden, Sleeuwijk, Nieuwendijk, Werkendam, Woudrichem, Uppel, Almkerk, Rijswijk, Giessen, Hank, Dussen, Poederoijen, Brakel, Veen, Vlijmen, Drunen, Waalwijk, Kaatsheuvel, Raamsdonksveer, Loon op Zand, Vught, Schelluinen, Giessenburg,  Hardinxveld-Giessendam, Arkel, Spijk, Leerdam, Asperen, Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Herwijnen, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen, Noord-Brabant, Gelderland, Zuid-Holland.

.
.


CONTACT & RESERVEREN

Je kunt me altijd benaderen voor vragen en/of ter kennismaking.
Neem gerust contact met me op via het contactformulier,
via e-mail (eline@elinekentie.nl) of telefonisch via 0617093224.

Wil je op de hoogte gehouden worden van meer (persoonlijke) updates en acties?
Volg mijn Facebook- en Instagram-pagina!