.
Xavier Schouten:
Hele leuke shoot gedaan met Eline! Vol met ideeën en het resultaat was super!


Ilse Den Dekker:
Eline is een hele fijne fotograaf om mee te werken. Ze is punctueel, luistert goed naar je wensen, is zeer flexibel en is heel goed in het neerzetten van een mooi en persoonlijk eindresultaat. Ze houdt rekening met de wensen van de opdrachtgever maar toont ook zeker haar eigen initiatief en ideeën. Ze heeft uitstekend werk geleverd!


Jasmijn van Dorp:
Eline Kentie weet alles en iedereen prachtig weer te geven; een stoffige locatie tovert zij om in een sfeervol, emotioneel beeld en een onhandig persoon is opeens spontaan “classy” en charmant, terwijl ze toch zichzelf zijn. Dit vind ik zo knap! Eline is rustig, vrolijk, bescheiden, maar zeer duidelijk een expert in haar vakgebied. Dit laatste is vooral te merken aan haar scherpe ideeën en suggesties die ze tussendoor overlegd, maar natuurlijk ook het resultaat! Ze weet precies wat ze doet, wat veel vertrouwen geeft. Ze werkt daarbij ook heel efficiënt, ook in de periode voor en na de shoot. Haar service is super! Ze communiceert duidelijk en snel, en stuurt haar foto’s in mooie, nette kwaliteit op. Met alles wat ze doet, lijkt ze nét dat beetje extra te geven. Kortom: Eline Kentie is een fotograaf waarbij je jezelf kan zijn, heel gezellig mee op stap kan, én een onvergetelijk (en waardevol) aandenken krijgt: haar prachtige foto’s. Bedankt Eline!


Christiaan Stegeman:
Met de band Fenris (waar ik bas in speel) heb ik al een aantal keer gewerkt met Eline voor de bandfotografie. Eline kan de vraag goed te vertalen naar een kwalitatief hoogwaardige foto. Ook neemt ze de tijd en rust om de juiste situatie voor een goede foto te creëren.


Corine Muskee-vleugel:
Eline is erg rustig en relaxed. Ze luistert naar wat je wil, en komt zelf ook met erg leuke ideeën. En de foto’s zelf: fantastisch!


Julia Schouten:
 Eline maakt hele mooie foto’s en neemt de tijd ervoor!


Tim Toth:
Eline is een fantastische fotograaf met veel creatieve ideeën en veel ervaring. Ze wist op een professionele en persoonlijke manier het maximum uit de band te halen zonder teveel druk uit te oefenen. Ze is makkelijk en leuk om mee te werken, ze is flexibel en heeft goed oog voor de details. Het was een genoegen om met haar samen te werken!


Nellie Schop Mans:
 
Een leuke middag met Eline Kentie gehad en mooie foto’s als resultaat.


Anje Aanen-de Boer:
Door verschillende omstandigheden hadden wij besloten onze bruiloft met een jaar te vervroegen, we hebben de bruiloft in 3 weken geregeld. Superblij waren wij met Eline. Ze is ons zo goed mogelijk van dienst te zijn op het gebied van de fotografie. Ze stond open voor al onze suggesties en onze wensen. Op 19 juni 2015 zijn we getrouwd en mede dankzij Eline was het een prachtige dag! De foto’s die we binnen een week(!!) al hadden waren helemaal naar ons zin! Heel erg bedankt Eline!


Joost Slijkoort:
Eline is een zeer getalenteerde fotografe, waar zeer prettig mee samen te werken is. In zeer korte tijd heeft ze zich weten te ontwikkelen naar allround fotograaf, die uitdagingen met beide handen aanpakt. Ze fotografeert in haar eigen stijl, ze denkt buiten begaande paden om, om haar eigen unieke foto’s te schieten!

.
.

CONTACT

Je kunt me altijd benaderen voor vragen en/of ter kennismaking.
Neem gerust contact met me op via het contactformulier,
via e-mail (eline@elinekentie.nl) of telefonisch via 0617093224.

Wil je op de hoogte gehouden worden van meer (persoonlijke) updates en acties?
Like mijn Facebook-pagina!

facebook icon3