OVER ELINE

.

Hallo! Mijn naam is Eline Kentie en ik verzorg sprekende fotografie en sterke ontwerpen – professioneel en met zorg gemaakt.

Voor losse ontwerp- en fotografie-opdrachten kun je bij me terecht, maar ook voor projecten waarbij deze vakgebieden samen ingezet worden, zoals totaalpakketten voor bruiloften, feesten, bands en bedrijven.
Doordat ik beide vakgebieden sterk beheers, bespaar je tijd, moeite en kosten én ben je ervan verzekerd dat de combinatie van fotografie en vormgeving een prachtig geheel wordt.

In omgang zijn mijn sterke punten dat ik zorg voor een ontspannen sfeer, een leuk concept en helder overleg. Mijn stijl is eigen, maar ook flexibel; het moet overbrengen wat voor jou belangrijk is. Bij ontwerp zorgt dit voor opvallende, sprekende ontwerpen en bij fotografie resulteert dit in sfeervolle, persoonlijke portretten.

Ik ben een voorstander van echte ‘feel good’-fotografie; gezellig, spontaan en ongedwongen. Ik wil je laten genieten van het moment, je goed voelen zoals je bent. Want als er één ding is wat mij geraakt heeft de afgelopen jaren als fotograaf, dan is het wel de onzekerheid die mensen hebben voor de lens. En dat terwijl iedereen prachtig is, juist door je eigen individuele krachten en kenmerken.

In het voorjaar van 2013 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost te Breda en sinds 2012 ben ik bezig als zelfstandig fotograaf en ontwerper.

Je kunt me altijd benaderen voor vragen en/of ter kennismaking! Neem gerust contact met me op via het onderstaande contactformulier, via e-mail (eline@elinekentie.nl) of telefonisch via 0617093224.

.
.

 

RUWMANTISCH

.
Houd je van een stoer randje en wil je foto’s in ruwe, vervallen of verlaten locaties? Dan kun je terecht bij mijn zusteronderneming Ruwmantisch!

Door mijn ervaring van het fotograferen in vervallen gebouwen en het maken van (romantische) portretten, ben ik de perfect aangewezen persoon om mee op stap te gaan naar deze bijzondere locaties. Ik verzorg sfeervolle, romantische en bovenal ontzettend unieke beelden.

Inmiddels heb ik een groot aantal, exclusieve locaties verzameld waar we deze gave fotosessies kunnen houden; er zit altijd iets tussen wat bij jou past!

Kijk voor meer informatie en prijzen op www.ruwmantisch.nl.

 

.
.

CONTACT & RESERVEREN

Je kunt altijd contact met me opnemen, bijvoorbeeld voor meer informatie, een vrijblijvende offerte, ter kennismaking of… gewoonweg voor een leuk praatje!

Stuur gerust een berichtje via het onderstaande contactformulier
of bereik me via email; eline@elinekentie.nl
of bel me via; 0617093224

Adres: Santcade 3, 4254 EC, Sleeuwijk
.
BTW-nummer                 NL207509980B01
KvK-nummer                  55999883
Rekeningnummer            301547831

.

CONTACTFORMULIER

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon

Bericht (verplicht)

.

Wil je op de hoogte gehouden worden van meer (persoonlijke) updates en acties?
Volg mijn Facebook- en Instagram-pagina!