OVER ELINE

.

Hallo! Mijn naam is Eline Kentie en ik verzorg sprekende fotografie en sterke ontwerpen – professioneel en met zorg gemaakt.

Mijn sterke punten zijn dat ik zorg voor een ontspannen sfeer, een sterk concept en helder overleg. Mijn stijl is eigen, maar ook flexibel; het moet overbrengen wat voor jou belangrijk is.

Bij ontwerp zorgt dit voor opvallende, sprekende ontwerpen en bij fotografie resulteert dit in sfeervolle, persoonlijke portretten.

Ik ben een voorstander van echte ‘feel good’-fotografie; gezellig, spontaan en ongedwongen.

Ik wil je laten genieten van het moment, je goed laten voelen zoals je bent. Want als er één ding is wat mij geraakt heeft de afgelopen jaren als fotograaf, dan is het wel de onzekerheid die mensen hebben voor de lens. En dat terwijl iedereen prachtig is, juist door je eigen individuele krachten en kenmerken.

In het voorjaar van 2013 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost te Breda en sinds 2012 ben ik bezig als zelfstandig fotograaf en ontwerper.

Je kunt me altijd benaderen voor vragen en/of ter kennismaking. Neem gerust contact met me op via het onderstaande contactformulier, via e-mail (eline@elinekentie.nl) of telefonisch via 0617093224.

.
.

 

RUWMANTISCH

.

Ben je op zoek naar écht eens iets anders? Met mijn zusteronderneming Ruwmantisch specialiseer ik me in portretfotografie in vervallen locaties: sfeervol, uniek en vooral heel erg gááf. Ik laat hierin niet alleen de schoonheid van de gebouwen zien, maar evengoed wie jíj of júllie zijn als persoon.

Door mijn ervaring van het fotograferen in vervallen gebouwen en het maken van (sfeervolle) portretten, ben ik de perfect aangewezen persoon om mee op stap te gaan naar deze bijzondere locaties.

Inmiddels heb ik verschillende (altijd legale!) zeldzame locaties verzameld waar we deze gave fotosessies kunnen houden; er zit altijd iets tussen wat bij jou past!

Kijk voor meer informatie en prijzen op www.ruwmantisch.nl.

 

.
.

CONTACT & RESERVEREN

Je kunt altijd contact met me opnemen, bijvoorbeeld voor meer informatie, een vrijblijvende offerte, ter kennismaking of… gewoonweg voor een leuk praatje!

Stuur gerust een berichtje via het onderstaande contactformulier
of bereik me via email; eline@elinekentie.nl
of bel me via; 0617093224

Adres: Santcade 3, 4254 EC, Sleeuwijk
.
BTW-nummer                 NL207509980B01
KvK-nummer                  55999883

.

CONTACTFORMULIER

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon

Bericht (verplicht)

.

Wil je op de hoogte gehouden worden van meer (persoonlijke) updates en acties?
Volg mijn Facebook- en Instagram-pagina!